Este sitio usa cookies. Si continúas navegando estás aceptando su utilización. Más información

Concert d’Anni B. Sweet a bord de la nau almirall de Greenpeace, el Rainbow Warrior, a Barcelona

Comunicado de prensa - junio 17, 2017
• La cantant malaguenya oferirà el concert demà dissabte 17 de juny, a les 21.00 hores

• El vaixell de Greenpeace arribarà avui a la ciutat comtal en el marc de la seva campanya “Menys plàstic. Més Mediterrani”, que denuncia la pol·lució plàstica que pateixen els nostres mars

La nau almirall de Greenpeace, el Rainbow Warrior, està recorrent el nostre litoral per conscienciar sobre les enormes quantitats de plàstic que envaeixen els oceans. El tour acabarà el diumenge 18 a Barcelona i ho farà homenatjant el mar Mediterrani amb música, amb l’actuació de la cantant Anni B. Sweet que oferirà un concert a la coberta del vaixell que tots els visitants que vagin al port podran veure i escoltar des del moll.Noni, de Lori Meyers, donarà suport a l’acte cantant un tema. 

L’esdeveniment tindrà lloc el dimà dissabte 17, a les 21.00 h i oferirà un servei d’àpats ecològic. Els mitjans de comunicació estan convidats a seguir el concert des de l’interior del vaixell i compartir amb la tripulació i els visitants del món de la música i la cultura aquest acte ple de reivindicació per un planeta millor.

Cada dia aboquem als mars l’equivalent a 200 camions plens de plàstics. Encara més, entre el 21 i el 54% de tots els fragments de microplàstics del món es troben a la conca mediterrània, cosa que enverina les aigües i la fauna marina. És una de les conclusions de l’informe "Un Mediterráneo lleno de plástico. Estudio sobre la contaminación por plásticos, impactos y soluciones" (Un Mediterrani ple de plàstic. Estudi sobre la contaminació per plàstics, impactes i solucions) amb el qual Greenpeace vol alertar sobre la greu situació del Mediterrani. És el moment de l’acció i de revertir la situació dels nostres oceans.

CONVOCATÒRIA PER A LA PREMSA:

Concert Anni B. Sweet:

Moll d’Espanya, amarrador 15 B,

Dissabte 17, a les 21.00 h

 

ALTRES DADES:

Entrada al port: Divendres 16 a la tarda (hora per confirmar)

Esmorzar de premsa del tour del vaixell: Dissabte 17, a les 10.30 h

Jornades de portes obertes:

Dissabte 17, de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.00 h

Diumenge 18, de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.00 h