Fa deu anys ens vàrem quedar perplexes davant les imatges d'una marea negra anunciada. Ens vàrem preguntar per què no es prenien les decisions adequades per evitar aquell desastre. Més de 300.000 persones vàrem sentir prou ràbia i indignació com per alçar-nos del sofà. Fèrem la motxilla i ens presentarem a Galícia, Astúries o Portugal per tal d'ajudar en tot el que calgués. Molts d'altres des de les seves ciutats organitzaven alhora la mateixa solidaritat.

Avui volem recordar aquelless experiències, aquells sentiments i les peticions del polítics que hom comentava a casa seva, a la feina, a classe o al bar amb els amics. Perquè els que vàrem prendre la decisió de passejar el Prestige per la costa, els que no estan imputats, els que continuen treien i transportant petroli, continuen en el Govern. I no han demanat disculpes. Enllaç al vídeo

Per tal que no oblidem el Prestige, ajuda'ns a recordar-ho. Comparteix les teves fotografies de la teva experiència com a voluntari del Prestige. Explica'ns que pensaves en aquell moment i que en penses ara.

D'entre totes les vostres histories i fotografies, algunes seran sel.leccionades per publicar-se a la web i la revista. A més a més, farem una galeria amb totes elles.

Per que tothom recordi, els que vàrem estar i els més joves. Per a no oblidar. Per evitar un altre Prestige.

Com puc enviar la meva foto del Prestige?
- Envia-la a info@greenpeace.es (Con el asunto Foto Prestige y una foto de 600 px/ pulgada)
- Tuittetjant-la amb el #hastag #10añosPrestige i menciona a @greenpeace_esp
- Penjant-la al nostre mur de Facebook

Amb totes les fotos farem una galeria d'imatges i, a més a més, a alguns us demanarem que escriviu la vostra experiència per publicar-la al nostre blog i la nostra revista.

Isabel Rivera i Nadia González, equip de comunicació de Prestige.

- Post 15/10/2012:
Prestige: ¿Qué hemos aprendido 10 años después?